Conditii de utilizare

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor de utilizare. New Gadget  isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor fara o notificare prealabila.

Declinarea responsabilitatii
New Gadget nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul informatiilor de pe acest site. New Gadget incearca sa prezinte cat mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici tehnice, pret), dar nu garanteaza ca descrierea acestora sau alt continut al acestui site este exact, complet actualizat sau fara erori. Produsele livrate, pot diferi de imaginile aflate pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului de catre producatori fara notificarea prealabila a acestora.

Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre componentele achizitionate folosind informatiile acestui site si cele pe care le detineti sau urmeaza sa le achizitionati din alte surse nu fac obiectul responsabilitatii Etigara-electronic.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Garantia produselor

Garanţia comercială pentru produsele si piesele vandute pe siteul nostru difera in functie de tipul de produs . Asadar avem urmatoarele garantii :

Garantie 6 luni la incarcatoare (incarcator priza, incarcator usb, incarcatoare auto), aparate masurat rezistenta si moduri mecanice

Garantie 30  de zile la acumulatori , baterii si moduri cu voltaj si/sau putere variabila ( care au electronica )

Garantie DOA ( dead on arrival ) pentru clearomizoare , atomizoare , rezistente de schimb . Aceste produse pot fi schimbate la garantie DOAR in cazul in care nu functioneaza deloc de la inceput . ( rezistenta nu trebuie sa fie innegrita deloc . In cazul in care se constata ca rezistenta este innegrita , asta insemnand ca produsul a functionat si a fost folosit , garantia nu mai este valabila )

O rezistenta care nu a fost folosita deloc are o culoare argintie .

De asemenea, garanţia nu se acordă produselor care prezintă defecţiuni datorate manipulării sau exploatării neglijente (şocuri mecanice, electrice, termice, grad ridicat de impurităţi, condiţii de umiditate crescută, obiecte straine sau lichide în interiorul echipamentelor, aşezarea în poziţii altele decât cele descrise în manualul de utilizare , baterii rupte, scapate in apa sau diverse lichide, clearomizoare si atomizoare cu sticla sau plasticul spart sau orice alt tip de defecte mecanice cauzate de catre utilizator etc),

Uzura mecanică normală nu face obiectul garanţiei.

Art. 1. Folosirea, vizitarea şi comandarea produselor de pe site-ul New Gadget implică acceptarea termenilor şi condiţiilor ce vor fi detaliate în paragrafele urmatoare.

New Gadget îşi asumă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum şi orice modificări site-ului New Gadget, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatori, în acest sens.

Art. 2. Comunicarile electronice, telefonice.

a) Prin accesarea site-ului New Gadget, folosirea, vizitarea, cumpărarea de produse, comunicarea se realizează în mod electronic, considerându-se astfel că utilizatorul consimte primirea notificărilor de orice fel de la New Gadget

Art. 3. Securitatea şi Confidenţialitatea.

a) Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor oferite de New Gadget

b) New Gadget garantează securitatea sistemelor sale informatice, în acest sens, datele personale introduse de dumneavoastră pentru completarea comenzii nu vor intra în posesia unor terţe părţi şi nu vor fi abuziv folosite.

Art. 4. Declinarea responsabilitaţii.

a) New Gadget nu işi asumă responsabilitatea şi nu poate fi făcută responsabilă pentru:

1. Pagubele apărute prin folosirea în orice fel a produselor cumpărate prin intermediul site-ului New Gadget

2. Problemele de compatibilitate cu produsele achiziţionate de la alte firme;

3. Nu ne asumăm nici o raspundere în cazul în care produsele achiziţionate de la New Gadget sunt folosite pe sisteme care nu corespund ca performanţe cu specificaţiile tehnice ale produselor respective;

4. Descrierea produselor (imagini, specificaţii tehnice, preţ) sau conţinutul site-ului New Gadget este exact, complet actualizat sau fără erori. Datorită modificărilor caracteristicilor sau a design-ului de către producători (fără o notificare prealabilă), produsele livrate pot diferi în orice mod de imaginile afişate pe site.

5. În cazul în care preţurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afişate greşit, inclusiv din cauza faptului că au fost operate greşit în baza de date, firma New Gadget are dreptul să anuleze livrarea produsul respectiv şi să anunţe clientul despre eroarea apărută, în cel mai scurt timp, dacă livrarea nu a avut loc, New Gadget nu poate fi făcută în nici un fel responsabilă pentru pagubele sau prejudiciile rezultate din neonorarea comenzilor.

6. Valoarea maximă a obligaţiilor faţă de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare a produselor, se reduce strict la valoarea sumelor încasate de la clientul respectiv.

Art. 5. Litigiile

a) Conflictele apărute între utilizatorii site-ului New Gadget vor fi rezolvate pe cale amiabilă în termen de 15 zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator.

b) În cazul în care litigiul nu este soluţionat pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată române.

Art. 6.  Drepturile de autor.

a) Conţinutul acestui site (texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafică web, scripturi, baze de date şi orice alte date) este proprietatea New Gadget şi este protejat, conform Legii Drepturilor de autor şi legilor privind dreptul de proprietate intelectuală şi industrială.

b) Folosirea fără acordul New Gadget a oricăror din elementele enumerate se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Art. 7 Returnarea produselor comandate

Consumatorul are dreptul legal de a i se returna banii integral, in termen de 10 (zece) zile din momentul achizitiei. Conform Ordonantei de Guvern nr. 130/2000, republicata in 2008, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta,"consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului".

Acest lucru inseamna ca, daca v-ati razgandit asupra cumpararii unui produs, il puteti returna prin colet in termen de 10 zile. Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare ca in momentul cumpararii: fara urme de folosire, in ambalajele originale, cu toate foliile de protectie nedezlipite si cu toate etichetele intacte. Returnarea produsului se face impreuna cu o cerere scrisa, prin care doriti anularea cumpararii si solicitati returnarea banilor. Dupa primirea coletului si constatarea starii de produs nou, nefolosit, vanzarea se va anula si veti primi banii acasa sau in banca.

Dupa expirarea celor 10 zile, se considera ca produsul respecta standardele specificate de producator.

Produsele respecta declaratiile de conformitate Nr. 1-5 /2000 (H.G. 168/1997) si li se acorda garantie conform cu: O.G. nr. 21/1992, H.G. 394/1995, O.G. 130/2000 republicata in 2008, si Legea nr. 449/2003, cu modificarile si completarile aduse prin O.UG. nr.174 din 2008.

Conform Art.7 din O.G. 130/2000, costurile de expediere a produselor catre New Gadget sunt in sarcina cumparatorului. Daca se constata necesitatea inlocuirii sau repararii produselor in conditiile garantiei, taxele de expediere de la New Gadget catre client sunt suportate de noi. In cazul in care cererea de inlocuire sau reparare nu face obiectul garantiei, taxele de returnare vor fi platite de client.