Nota: Daca doriti sa finalizati plata prin PayPal va rugam sa va asigurati ca aveti selectata ca moneda Euro,Usd sau Lira sterlina pentru ca PayPal nu proceseaza platile in RON.

Cum comand ?

Am pus la dispozitie clientilor nostri mai multe moduri de contact cu magazinul nostru pentru a achizitiona tigara electronica sau a primi diverse informatii:

  • prin intermediul numarului de telefon 0729.468.229 unde veti putea primii informatii suplimentare atat despre modul de folosire al produselor cat si despre garantie , livrare si efectuarea unei comenzi.
  • prin intermediul Yahoo Messenger (ID: etigara_electronica), unde un operator va raspunde cerintelor dumneavoastra , online
  • prin intermediul e-mail contact@etigara-electronica.ro, unde puteti sa ne scrieti tot ceea ce va intereseaza despre produsele noastre sau sa efectuati o comanda ferma cu posibilitatea noastra de a efectua un contact telefonic in vederea confirmarii comenzii.
  • prin intermediul cosului de cumparaturi prin care puteti sa adaugati intr-un mod rapid si explicit produsele dorite , cu o buna vizualizare a costurilor totale , ulterior avand posibilitatea de a fi contactati prin e-mail sau telefon de operatorii nostri pentru confirmarea comenzii. Recomandam aceasta metoda de a cumanda datorita faptului ca atat Dvs cat si noi avem o evidenta clara asupra comenzilor effectuate iar ulterior puteti beneficia de diferite discount-uri.

Precizam ca toate datele personale oferite de dumneavoastra in scopul incheierii unei colaborari vor fi folosite strict in acest sens si nu vor fi divulgate unei terte parti pentru a se folosi in scopuri comerciale sau de interes comun.

Preturile produselor includ T.V.A.

Garantia produselor

Garanţia comercială pentru produsele si piesele vandute pe siteul nostru este de 30 de zile

Garanţia comercială se asigură pentru toate produsele comercializate de firma noastră, cu excepţia consumabilelor: atomizoare, cartuse, lichide etc.

Nu se acordă garanţie pentru defecţiunile apărute ca urmare a utilizării de cartuşe reumplute.

De asemenea, garanţia nu se acordă produselor care, în opinia specialiştilor noştri motivată în scris, prezintă defecţiuni datorate manipulării sau exploatării neglijente (şocuri mecanice, electrice, termice, grad ridicat de impurităţi, condiţii de umiditate crescută, obiecte straine sau lichide în interiorul echipamentelor, aşezarea în poziţii altele decât cele descrise în manualul de utilizare etc), intervenţiilor neautorizate asupra echipamentelor, instalării improprii, accidentelor de orice fel, folosirii în condiţii neconforme cu instrucţiunile de utilizare, exploatarii peste limita de încărcare prevăzută de producător.

Uzura mecanică normală nu face obiectul garanţiei.

PLATA ONLINE PRIN CARD - MobilPay

Pentru incasarea platilor online, societatea noastra a ales ca partener platforma Mobilpay. Tranzactiile in sistemul Mobilpay sunt procesate 3D-Secure, sistemul de maxima siguranta dedicat platilor online. Datele Dvs. personale si cele legate de efectuarea platii raman strict confidentiale. Datele de logare si comanda a platilor prin card nu sunt vizualizate sau stocate nici de administratorii site-ului nostru nici de operatorii platformei Mobilpay, ci se transmit securizat bancii emitente a cardului Dvs.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate. Daca esti cumparator , procedura de plata este extrem de simpla:

Pentru a folosi aceasta metoda de plata, nu este necesar sa te inregistrezi in prealabil pe site-ul MobilPay , singura conditie fiind sa ai un card valabil si suficienti bani pentru a acoperi contravaloarea produselor pe care doresti sa le platesti.

Prin sistemul de plati Mobilpay TOATE COMISIOANELE legate de plati sunt suportate de vanzator. Dvs. nu aveti de achitat decat costul produselor comandate !

Carduri acceptate:

Dupa ce ati ales produsele ce doriti sa le achizitionati pe site-ul nostru si le-ati introdus in cosul de cumparaturi, selectati "Plata online cu card" si tastati butonul “TRIMITE COMANDA” care va directioneaza in pagina finala de emitere a facturii proforma. Bifati casuta "Am luat la cunostinta despre conditiile de livare" si tastati butonul "Trimite comanda",  Link-ul va directioneaza in pagina securizata Mobilpay unde introduceti detaliile de plata ale cardului. Dupa ce ati comandat efectuarea platii sunteti redirectionat in pagina noastra unde se va afisa confirmarea platii. Timpul de afisare este de mim 60 secunde. Simultan, o factura proforma este emisa pe mail la adresa Dvs, si una catre noi.

Pentru a putea efectua o plata prin MobilPay, valuta contului de pe care  are loc plata trebuie sa fie obligatoriu RON. Serviciul MobilPay nu  accepta alte monede in afara de RON.

Detalii ale modului in care se desfasoara tranzactiile prin card pe platforma Mobilpay:

Clientul selecteaza bunurile pe care le doreste din magazinul online si isi completeaza comanda si datele de livrare. Urmeaza o redirectare a clientului catre pagina securizata mobilpay unde sunt introduse detaliile cardului. Aceste date nu sunt stocate pe serverul mobilpay, ci sunt trimise, securizat, catre banca procesatoare.

Clientul va fi indrumat sa isi incarce parola cardului verificata de Visa sau Mastercard pe pagina bancii emitente(optional). Banca procesatoare va trimite datele de pe cardul clientului catre banca emitenta a cardului, care va autoriza tranzactia.

Banca procesatoare transmite apoi rezultatul tranzactiei catre mobilpay.

Mobilpay trimite rezultatul autorizarii catre vanzator si catre client pentru a confirma finalizarea tranzactiei. (Primii 4 pasi dureaza intre 2 si 3 secunde)

Sumele tuturor tranzactiilor procesate, minus comisioanele aferente, sunt transmise catre contul bancar al vanzatorului.

Mai multe detalii aici : MobilPay - Romania

Plata online prin Paypal

In timpul procesului de comanda alegeti metoda de plata Plata prin PayPal, dupa finalizare pe factura proforma veti avea un buton: PayPal Check Out click pe buton si veti fi redirect catre paypal pentru a plati factura.

PayPal este un sistem de plata foarte cunoscut, prin el desfasurandu-se majoritatea tranzactiilor online pe eBay. Paypal asigura siguranta tranzactiei fiind unul din cei mai mari furnizori de servicii de plata prin Internet.

Daca aveti un cont PayPal faceti click pe butonul PayPal de mai jos, introduceti adresa de e-mail si parola dvs. cu care va veti loga pe site-ul PayPal. Confirmati plata.

Nu aveti un cont PayPal?

Daca nu aveti un cont PayPal faceti click pe butonul PayPal de mai jos si introduceti datele solicitate (numele si prenumele, numarul cardului, tipul cardului, data expirarii cardului, adresa, numarul de telefon si adresa de e-mail).

Plata se poate face utilizand carduri de credit, carduri de debit (de salarii) sau carduri preplatite cu sigla Visa, VisaElectron, MasterCard, Maestro sau American Express.

De ce sa folositi Paypal?

- Utilizati cardul dvs. de credit online fara a expune numarul cardului dvs. vanzatorului.

- Plata foarte rapida. Nu mai este necesar sa introduceti numarul cardului si adresa de fiecare data.

- Plata se face direct din fata calculatorului.

- Tranzactia se efectueaza pe servere securizate, iar datele dvs. sunt in siguranta.

- Datele de card necesare in momentul platii nu sunt introduse pe pagina magazinului online, ci pe paginile securizate ale procesatorului de carduri. Datele nu sunt stocate nici pe serverele procesatorului de carduri. In momentul in care introduceti datele de card, acestea sunt trimise criptat spre serverele bancii emitente pentru autentificarea tranzactiei. Toate serverele de tranzactionare sunt scanate zilnic impotriva vulnerabilitatilor.

-  plateste cu PayPal de pe cardul tau indiferent de valuta in care este acesta emis. Cardurile romanesti functioneaza fara probleme.

Asteptam cu placere comenzile Dvs. !