Livrarea produselor

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Comanda mai mica de 250 RON
Cost transport 12 RON prin POSTA ROMANA sau 18 RON prin CURIER

Comanda mai mare de 250 RON
GRATUIT - LIVRARE PRIN POSTA ROMANA

GRATUIT - LIVRARE PRIN CURIER

Comanda mai mica de 100 RON

Cost transport 7 RON prin Livrare Bucuresti

Comanda mai mare de 100 RON

GRATUIT - LIVRARE BUCURESTI

Cand ajunge la mine?

Prin Curier Rapid in 24 ore (maxim 48h in cazul localitatilor mai mici). Coletul va merge la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre curier.

Prin Posta Romana, in sistem ramburs (cu plata la ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartine adresa destinatarului). Durata de livrare este de 48-72 de ore de la procesarea comenzii.

Taxele de livrare se vor adauga la valoarea cumulata a produselor solicitate, astfel incat pretul achitat de dvs. la ghiseul postal sau la curier pentru a intra in posesia pachetului va reprezenta costul cumulat al produselor, plus taxele de livrare.


Mentiuni importante cu privire la livrarea prin Posta Romana:

Coletul se ridica de la oficiul postal arondat adresei dumneavoastra din cartea de identitate.
Daca adresa la care doriti coletul nu corespunde cu cea din buletinul de identitate, va rugam ca in momentul in care completati adresa de livrare sa treceti si: Post Restant plus Oficiul Postal unde doriti sa ajunga coletul.

In decurs de 2-3 zile lucratoare de la plecarea coletului, veti primi in cutia postala un aviz informandu-va despre sosirea acestuia la oficiul postal de care apartineti.
Au fost semnalate numeroase cazuri in care avizul de instiintare de la Posta Romana nu a ajuns in cutia postala a destinatarului, desi coletul sosise la oficiul postal.
Nu e vina noastra, dupa ce trimitem coletul prin posta, nu mai avem control asupra lui!

Daca NU primiti avizul de la posta, va rugam sa contactati oficiul postal de care apartineti,
pentru a verifica daca ati primit coletul.

Din acel moment aveti la dispozitie 10 zile pentru a va prezenta la oficiul postal (cu buletinul de identitate si, eventual, cu avizul), solicitand ridicarea pachetului.
Daca in termen de 10 zile nu ridicati coletul, acesta se va intoarce la noi (fiind nevoiti sa platim cheltuielile de livrare, retur si magazinaj). In acest caz, va vom solicita sa faceti plata anticipat. pentru comenzile viitoare sau pentru reexpedierea coletului.

Mentiuni importante cu privire la livrarea prin curierat rapid:

Pe colet vor fi trecute datele dvs. de contact, necesare in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata.
Este asadar important sa ne comunicati in formularul de comanda de mai jos cel putin un numar de telefon la care curierul sa va poata gasi in caz de necesitate.

Livrarea se va efectua in aproximativ 24 de ore de la procesarea comenzii (in cazul localitatilor mai mici in maxim 48h)

Daca alegeti modalitatea de livrare prin curier puteti specifica orele la care putetitimi fi gasit la adresa furnizata.