BRUIAJ GPS AUTO - SK-GPS03A -

Echipamentul bruiază, pe o rază de maxim 10 metri în jurul său, orice semnal care funcţionează în plaja de frecvenţe 1500-1600 MHz.

Dispozitivul se montează în lăcaşul de brichetă al maşinii şi, odată pornit, face ca sistemele GPS montate pe vehicul să nu mai transmită corect informaţiile.

145,00 lei
Nicio taxa
Payment visa googlewallet paypal mastercard
 

Politica de securitate

 

Livrare

 

Termeni și condiții de utilizare

Bruiajul portabil GPS - SK-GPS03A - este solutia pentru dumneavoastra. Daca cosiderati ca sunteti urmarit cu un dispozitiv ce foloseste tehnologia GPS sau aveti o masina de serviciu monitorizata 24 din 24 de ore si vreti sa faceti o mica escapada fara ca seful sa afle va recomandam sa folositi bruiajul SK-GPS03A. Datorita razei de bruiere de pana la 10 metri sunteti in siguranta, neputand fi urmarit sau depistat.

 

SPECIFICATII:

Principala functie: bruierea frecventei GPS Lungimea de banda: 1500-1600MHz

Aria de acoperire: 0,5 - 10 metri

Timp de functionare: 24 ore (non-stop); se alimenteaza direct la masina

Dimensiuni: L 7.5x W 2 x H 2cm

Greutate: 200 grame

Comercializarea dispozitivelor de bruiaj la nivel international si achizitionarea bruiajelor este interzisa in unele tari! Este responsabilitatea clientului sa se asigure ca are dreptul legal de a folosi un asemenea produs pe teritorul tarii respective. Dupa achizitionare clientul devine in intregime responsabil pentru orice problema de natura juridica care apare in urma utilizarii acestor produse.

            Produsele noastre sunt dispozitive cu un caracter personal si educational. Nu le folositi in scopuri ilegale!  Nu ne asumam responsabilitatea pentru scopurile utilizarii produselor achizitionate! Clientii nostrii sunt de acord cu acesti termeni prin acceptarea lor si isi asuma in totalitate responsabilitatea privind scopul utilizarii si intrebuintarii produselor de pe acest site !

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.