VOUCHER 2%

Buletin de știri

Lanterna TW 10 cu electrosoc si sirena Afisare la marime maxima

Lanterna TW 10 cu electrosoc si sirena

Acumulator intern reincarcabil cu incarcare la 220v

Eficient impotriva agresorilor de orice fel fie oameni sau animale  (cainii de exemplu se sperie doarte tare de zgomotul si de lumina produse de descarcarea electrica a electrosocului).

Sirena incorporata: 80 db

Putere: 400 kv

Detalii

ATENŢIE: Ultimele bucăţi în stoc!

65,00 RON

Acumulator intern reincarcabil cu incarcare la 220v

Eficient impotriva agresorilor de orice fel fie oameni sau animale  (cainii de exemplu se sperie doarte tare de zgomotul si de lumina produse de descarcarea electrica a electrosocului).

Sirena incorporata: 80 db

Putere: 400 kv

In momentul in care sunteti atacat(a) porniti sirena. Zgomotul puternic poate speria atacatorii sau poate atrage atentia altor persoane care va pot veni in ajutor. 
Dimensiuni: 16 x 5 x 3 cm
Functie de lanterna.

Dispune de o husa din material textil ce poate fi prinsa cu usurinta la orice centura sau curea.

 

Reprezinta ceea mai buna solutie in raport cu dimensiunea, puterea si pretul lui.

 

Iti recomandam cel mai sigur si rapid mod de autoaparare impotriva oricarui agresor fie el si foarte solid (bine facut) – ELECTROSOCUL

 

 Cel mai sigur mod de a pune la pamant un agresor fara a-i face rau pe termen lung si fara riscul de a-i fi letal. Cu cat agresorul este mai solid cu atat cade mai repede din picioare.

Electrosocul actioneaza asupra musculaturii si incordeaza puternic intreg sistemul muscular in doar cateva milisecunde. Agresorul ramane imobilizat cateva minute la pamant timp in care poti actiona si chema organele competente.

Este dotat cu un Sistem de siguranta pentru a nu putea fi activat de posesor din greseala. Are incorporata o lanterna destul de puternica ce poate fi utila in multe situatii. (nu toate modelele)

Majoritatea eu dimensiuni foarte reduse (cat un telefon mobil) si poate fi purtat in buzunar , in poseta, in masina, in sertarul de la birou.

Poate fi folosit atat impotriva agresorilor umani cat si impotriva animalelor care ataca. Are efect imediat asupra animalelor de la distanta. Provoaca frica si indeparteaza animalele agresive instantaneu.


Efectele electrosocului si modul de utilizare:

1 secunda de avertisment, fara a atinge agresorul: provoaca in mod involuntar si inconstient agresorului sentimentul de teama; Sunetul arcului electric nu poate fi confundat cu nimic altceva.

1/2 secunde: aplicare scurta, provoaca spasme musculare si frica ; 

1-3 secunde: aplicare medie, poate cauza prabusirea si lesinul; atacatorul isi va reveni dupa putin timp;

4-5 secunde: aplicare puternica, provoaca un soc si pierderea orientarii pentru cateva minute; de asemenea provoca prabusirea atacatorului si starea de plans in mod involuntar.

Functioneaza cu o baterie de 9V reincarcabila (se incarca direct la priza – inclus in pret si cablu de incarcare)

Cu cat agresorul este mai bine facut (musculos) cu atat mai repede va cadea la pamant din cauza contractiilor musculare puternice , acestea absorbind energia acestuia si dandu-i o stare de oboseala si lesin.

A se folosi doar in legitima aparare. Evitati experimentele de orice fel acasa. A nu se lasa la indemana copiilor.